Activitat 21TA0256

Les modificacions o noves altes, es poden fer en tot moment. Les consultes sobre el Catàleg SARC, poden ser enviades al correu catalogo.sarc@dival.es

P


21TA0256 - TALLERS DIDÀCTICS - GASTRONOMIA

FRUITA I VERDURA ECOLÒGICA

EDUCAJOCS

Tornar al catàleg
Actualitzat 20/04/2021
Destinataris INFANTIL, PRIMÀRIA, ESO, BATXILLERAT O CICLE FORMATIU
Idioma CASTELLÀ, VALENCIÀ
 
 
PREU ORIENTATIU
(amb totes les despeses i els impostos inclosos)
250,00 €
 
 
Sinopsi:
En aquest taller de cuina elaborarem plats amb fruita i verdura ecològica. A més és un taller sensitiu en el qual aprendrem sobre les formes, colors, textures, sabors i olors de les fruites i verdures.
 
Duració total hores 120
Nº assistents 40
Nº docents 2
 
NECESSITATS TÈCNIQUES
Materials professional:
Fruita i verdura econlògica de temporada i útils per a preparar-los.
Materials sol·licitant:
Aula o espai similar.
 
DADES DE CONTACTE
Nom fiscal:
LUNA BELLVER, MARIA DE LOS REMEDIOS
Telèfon 646 918 644
Correu electrònic:
Web:
www.educajocs.es
SARC
Resum de privacitat

Aquest lloc web utilitza cookies perquè puguem brindar-li la millor experiència d'usuari possible. La informació de les cookies s'emmagatzema en el seu navegador i realitza funcions com reconéixer-lo quan torna al nostre lloc web i ajudar el nostre equip a comprendre quines seccions del lloc web li resulten més interessants i útils.